Mine skriveyndlinge

Mit absolutte yndlingsskriveværktøj er denne lille computer, som jeg anskaffede i foråret 2020. Det er et af mine allerbedste køb. Den er lille, vejer meget lidt, er støjsvag og med et tastatur, der er blødt og behageligt at skrive på.

Siden jeg købte den, har jeg brugt den hver eneste dag. Og efter den kom ind i mit liv, har jeg skrevet endnu mere end før, fordi jeg fandt på at bruge den til en digital dagbog.

En af ting, jeg lærte i min ungdom, og som jeg har brugt allermest livet igennem er at skrive blindskrift med alle 10 fingre på tastaturet. Mit skrivetempo på tasterne er højt, det er ubesværet og let, og derfor foretrækker jeg ofte at skrive her i stedet for at skrive i hånden.

Dog holder jeg stadig fast i at skrive mine daglige morgensider i hånden og med fyldepen, som jeg har gjort siden efteråret 1997.

Fyldepennen, der er et andet yndlingsskriveværktøj, og som har fulgt mig som sådan i årtier. Men resten skriver jeg på denne lille sølvfarvede computer, der er så lille og let, at den er nem at have med i en taske, så jeg kan skrive på den, når jeg bevæger mig rundt i verden, på færgen, på caféer og i haven.

I denne tid, hvor Tilda og jeg er sofaramt, tilbringer jeg meget tid i sofahjørnet med computeren hvilende på benene, og med fingrene dansende over tastaturet.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.