I gang i skriveværkstedet

Efter at have siddet i hjørnet af sofaen i 2 uger og godt nok have fået skrevet en hel del, så har jeg nu rejst mig og er gået ind i skriverummet ved siden af for at gå i gang med de sidste forberedelser til den kommende udstilling af tekst med mere.

Egnet papir er fundet frem fra lageret. To forskellige kvaliteter. En til digtsamlingen “Den stille tid”, der skal hænge på metalparaplyen. En anden til de nu 28 små, skæve tekster om Hun, der skal indgå i tekstinstallationen “Opslagstavlen”.

Computer og printer er forbundet, og ud kommer teksterne. Derefter skal de skæres til. Digtsamlingen skal have huller og snore til ophæng. De små hun-tekster skal klæbes direkte på væggen.

Jeg nyder at være i gang igen lige indtil, Tilda kommer og kalder mig tilbage til sofaen, så hun kan ligge tæt op ad mig med sit stadigt dårlige bagben, der skal have tid og ro. Så ingen gåture for tiden. Kun sofatid og få haverunder.

Så nu sidder vi her i sofaen igen. Jeg med computeren på skødet og Tilda sovende ved min side, mens jeg skriver dette. Snart vil jeg liste fra Tilda i sofaen og op i værkstedet for at hente papirskæreren og tage den med ned i skriverummet, så jeg kan komme et skridt videre i arbejdet.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.