At fylde energi på de slunkne batterier

Der er en hel særlig stilhed i mit hus i dag. En stilhed, som opstår, når min lille glade hund Tilda ikke er her.

Vennen i skoven har været på weekendbesøg og har taget Tilda med hjem til skoven, hvor de skal være sammen indtil jul, hvor de vender tilbage hertil. Det giver mig en periode med arbejdsro, hvor jeg ikke skal forholde mig til andet end mig selv og mit kreative arbejde.

Efter 3 uger, hvor jeg mere eller mindre har været underdrejet og sofaramt, er jeg nu ved at være tilbage til normale tilstande. Influenzaen og dens eftervirkninger har forladt mit domæne, og det er tid til at vende tilbage til den daglige praksis, fordybelsen og det kreative arbejde på fuldt blus.

3 uger på en sofa kræver en slags genoptræning for at komme helt op i omdrejninger igen. Første step har været en dejlig gåtur og et gensyn med havet. Skønt med frisk luft, bevægelse, hav og himmel. Jeg sugede det hele til mig for at få fyldt noget på det slunkne energilager.

Nogle af de vigtigste punkter på denne uges program er at få de sidste forberedelser på plads til at hænge udstilling op på søndag. Det meste er på plads. Der mangler kun nogle få ting.

Vennen i skoven, som indimellem agerer værkstedsassistent, har adgang til en stor trykmaskine og har printet tekster til udstillingen for mig, og med sine flere kræfter hjalp han også med at få lavet sidste del af ophængningen til metalparaplyen til tekstinstallationen færdig. Nu mangler kun en kæde, som jeg skal til byggemarkedet og finde i morgen.

Må også du have en energigivende begyndelse på den nye uge.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, I det kreative værksted, Samsø. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.