Velkommen December

Velkommen December!

Du er sandelig ankommet med sus i skørterne.

Som du ved, er du så meget andet end juleri for mig. Ja faktisk, er der meget lidt jul og julerier i min december. I stedet for er du tid til eftertanke, fordybelse og kiggen mig selv og mit liv efter i sømmene. Ligesom det er tid til at lytte efter, hvad det nye, kommende år skal være og hedde i min verden.

Mit 2021 er Glædens År.

Og det har sandelig været et glædens år. Et år fyldt med det, som giver mig allermest glæde. Et år, hvor jeg har skrevet hver eneste dag. Et år, hvor jeg har haft godt gang i det kreative værksted. Et år, hvor der er kommet gang i at udstille igen. Et år, hvor jeg har taget den Skruppelløse Skrivekugle til mig sammen med den frie og legende kunstner og har givet dem den fremtrædende plads og høje prioritet, de skal have i mit liv. Et år, med kærlige og givende mennesker omkring mig. Et år, hvor der er kommet nye mennesker og nye muligheder ind i mit liv. Et år, hvor jeg har erkendt forpligtelsens frihed på et endnu dybere plan end tidligere.

Og her på denne blæsende og regnfulde dag, hvor du er ankommet December, dumpede også overskriften over mit 2022 ind i min bevidsthed: 2022 Fuldendelsens År. Sådan, intet mindre. Allerede længe har jeg fornemmet 2022s energi simre i min bevidsthed. Og jeg er så spændt på at opleve, hvordan det vil folde sig ud.

Alt er godt. Uanset hvad og med det hele. I min verden.

Må December også finde dig glad og veltilpas i dit liv og i din verden.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.