Inspirationstur til HØST lige rundt om hjørnet

Som jeg skrev i går, trænger min indre skribent og kunstner til at komme ud og blive luftet og få fyldt energi og inspiration på den indre brønd.

Derfor tog jeg hende med på inspirationstur i dag. Og jeg skulle kun gå nogle få minutter for at komme til mit udvalgte inspirationssted. HØST her i Mårup, hvor jeg bor.

I påsken genåbnede HØST sit fint renoverede galleri med nye billeder af Pernille Reitz, der er indehaver af HØST, en kombineret butik og kaffe- og vinbar med tilhørende galleri.

Jeg så udstillingen ved åbningen i påsken og glædede mig til at fordybe mig i billederne i ro og fred i mit eget selskab.

Jeg havde rummet for mig selv, og jeg brugte en del tid på at nærstudere billederne. Når jeg er på udstillinger kigger jeg altid efter teknikker og efter hvilke valg, der er truffet, som jeg kan få øje på. Og som det ofte sker, når jeg ser Pernilles værker, så trykker de på min indre maleknap, og jeg får lyst til at gå direkte hjem og male og eksperimentere. Billederne her gengiver hverken farver eller motiver ordentligt. Værkerne skal ses “live”.

Hvis du befinder dig på Samsø eller kommer herover i løbet af foråret eller sommeren, vil jeg absolut anbefale dig at tage forbi HØST og se billederne og besøge butikken. Kaffen er god, kagerne også, og der er masser af sjove og interessante ting og sager at gå på opdagelse i, lige fra tøj til bøger til smykker og keramik for blot at nævne noget af det. Og det er billedkunstneren selv, der betjener dig.

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og praksis, Inspirationsdag, Kunst, Samsø. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.