Spor gennem teksten

Da jeg begyndte at arbejde med manuskriptet “Spor i landskaber” efter at være landet i skoven, fornemmede jeg, at der også skulle være spor gennem bogens tekst. Det var en indre vision, en fornemmelse uden konkret indhold, som jeg kunne forholde mig til.

Da jeg begyndte at læse manuskriptet igennem, fandt jeg ud af, at der skulle være overskrifter, der delte teksten op i afsnit og emner.

Som titlen antyder, så handler bogen om spor i flere landskaber. Naturlandskaber, bylandskaber, indre landskaber af tanker og erkendelser. Og nu også teksten som et landskab.

Det blev klart for mig, at sporet gennem bogens tekstlandskab er emnerne, som fører gennem tekster, der springer frem og tilbage i tid og årstider, mellem ydre og indre og mellem hun og jeg:

Mørket – Stedet – Ankomsten – Landskabet – Tiden – Skriften – Svaret – Stilheden – Tomheden – Tanken – Billedet – Ravnen – Byen – Lyset

Som jeg har skrevet før, er det en meget interessant, frydefuld og inspireret skrive- og arbejdsproces for mig at arbejde med dette manuskript.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Litteratur, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.