7. august, en særlig dag i mit liv

I dag er det 19 år siden, jeg så huset ved havet første gang! 19 år siden, det føles som meget længe siden og næsten som var det i går.

Jeg husker de blomstrende høstanemoner, der tog imod, da jeg trådte ind i haven og kiggede ind ad vinduerne til det lille hus i to etager, der skulle vise sig at være meget mere rummeligt, end det umiddelbart giver indtryk af og med en overetage, der var som skabt til mig og mit kreative virke.

I dag for 19 år siden nåede jeg frem til døren til det nye liv, der ventede på mig. Det liv, der rummer lykken, friheden og glæden for mig. Det liv, der er manifestationen af en mangeårig drøm, der viste sig at blive langt bedre, dybere og lykkeligere, end jeg i min vildeste fantasi havde kunnet forestille mig og dagdrømme om.

Og samtidigt med at jeg ser mig lidt tilbage over skulderen til den dag for 19 år siden, så er jeg så meget til stede lige nu og her.

Huset ved havet er mit sted i verden. Et frit, lykkeligt og kreativt liv er mit liv i verden.

Men det tog noget tid for mig at lande helt i det og i bevidstheden om, at det er sådan det er. At dette er mit sted og mit liv. Mit glædesfyldte drømmeliv, hvor jeg har alt, hvad jeg har brug for og mere til. Hvor der bliver sørget for mig på alle måder og i alle ting.

Sådan er det for mig at være ”Altid allerede elsket” som en oplevet vished.

Hver eneste dag er jeg i en tilstand af uendelig taknemmelighed over, at dette hus er mit hjem, at dette sted er mit sted, og at dette glædesfyldte og frie liv er mit liv.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Samsø, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.