Et skriveår venter forude

Visionen for mit nye, kommende skriveprojekt åbner sig mere og mere for mig. Det skal blive til en stor og indholdsrig inspirationsbog, som jeg kan se det.

Gennem nogen tid har jeg fornemmet, at det skal indeholde skrift gennem årstiderne.

I går, den 21. november åbnede visionen sig yderligere og blev mere konkret. Jeg skal skrive fra vintersolhverv til vintersolhverv og således følge solen gennem årstiderne med min skrift. Nu ved jeg, hvornår mit skriveår begynder og slutter igen.

Visionen af det kommende bogprojekt viser mig lige nu, hvilke konkrete rammer jeg skal skrive indenfor, uden dog at afsløre noget af indholdet. På denne måde bliver jeg forberedt til at gå i gang den 21. december.

Mit 2022 har overskriften “”Fuldendelsens År”, og det har givet så meget mening, når jeg ser på, hvad jeg har beskæftiget mig med gennem dette år. Det har været fuldendelsen af kunstværker, udstillinger, bøger og igangværende bogprojekter. Alt ser ud til at skulle fuldendes i år, så jeg er klar til at begynde med noget nyt. Den 21. december.

Jeg har modtaget overskriften på mit 2023, men det er endnu ikke tid til at dele det offentligt. Måske skal jeg først begynde at forstå betydningen af det, inden jeg kan dele det. Men det, jeg kan dele, er, at det fylder mig med taknemmelighed og forventningens fryd og glæde.

Jeg sidder lige her ved skrivebordet og ser ud på de nøgne træer og mosen bagved. Min udsigt her fra første sal er igen blevet åben mod mose og himmel efter, at træerne har sluppet deres blade.

Jeg hviler i indre fred og taknemmelighed og i vished om, at det kommende skriveår vil bringe mig glæde. Jeg ser ind i en frydefuld kreativ skabelsesproces.

Må din dag også være båret af glæde og fred.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.