Fuldendelsens År, mit 2022

Hvis man jævnligt læser med her på min kanal, vil det være bekendt, at mine år har overskrifter. En overskrift som jeg modtager i slutningen af året før.

Som jeg har fortalt om flere gange før, så har mit 2022 overskriften Fuldendelsens År. Og det har sandelig vist sig at være et fuldendelsens år for mig.

Det har været et helt vildt, kreativt år. Et år hvor jeg har fuldendt mange værker. Både kunstværker og bogværker.

Og nu viser det sig, at de sidste to bogprojekter også er fuldendt. Begge manuskripter er færdige og klar til trykning. Den endelige trykning kommer til at foregå i skovtrykkeriet i det nye år efterfulgt af håndindbinding, som er min måde at lave bøger på.

I dag, på denne disede og lidt grå tirsdag, den næstsidste dag i november, kan jeg se, at mit Fuldendelsens År lakker mod enden. Og jeg kan se ind i en periode med tid og rum til lidt andre fornøjelser og til samvær, indtil vi runder vintersolhverv, den 21. december, hvor jeg begynder at skrive på det nye bogprojekt og på den måde begynder at tage hul på mit nye år.

Resten af Fuldendelsens År handler om at nyde og fryde mig over alt det, som dette år har givet mig. Et år så fyldt med kreativitet, kommunikation, formidling, glæde, taknemmelighed og vished. Det har så sandelig været et fantastisk år for mig. Og jeg er dybt taknemmelig for det hele.

Nu vil jeg holde fri på glædens indre bjergtop, hvorfra der er vid udsigt, indsigt og udsyn.

Mine kreative rum er ryddede for alt, hvad der skulle fuldendes i år, og frø er lagt i jorden til det, der skal spire, gro og blomstre gennem skriften i det nye år.

Jeg lever et liv, hvor jeg bliver ledt og inspireret til hvert eneste skridt, jeg skal tage på den vej, der er min.

Må også du opleve at være båret af glæde.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, I det kreative værksted, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.