Tilbage på pinden

I morges vågnede jeg op med en klar vished om, at fra i dag er min ferie slut, og det er tid til at vende tilbage til min daglige praksis, som jeg derfor satte i gang med de sædvanlige morgensider.

Det føles bare godt og helt rigtigt, at jeg nu igen går i mit sædvanlige daglige skrivemood og genoptager arbejdet med mine bogprojekter, der har været sat på feriestandby.

Vennen i skoven tager hjem til sin skov i morgen, så nu var det tid til at sørge for at få regnet ud, hvilket konkret format de kommende bøger af “Rejsen tilbage” skal skæres til i. Så jeg måtte have fat i lineal og blyant og finde frem til formatet, som vennen derefter skulle regne ud, hvordan skal skæres. Ved fælles hjælp fandt vi ud af det.

Prøvetrykket på to slags papirtyper har givet mig den nødvendige klarhed om, hvad jeg foretrækker sådan, at trykningen og tilskæringen kan ske ovre i skoven, selvom jeg befinder mig her på Samsø.

Instruktionen af papirtype og papirstørrelse til hver enkelt bog er nu på plads, så jeg kan sende en bestilling via mail til skovtrykkeriet, hvor vennen ved, hvad han skal gøre i forhold til alle 5 bøger.

Ferien er slut, og der er varmet op i skriverummet, bogtrykkeriet og snart også i bogbinderiet.

Tænk at være så privilegeret at kunne få trykt mine bøger i lige præcist det format, det udtryk og det antal ad gangen, som jeg ønsker.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, I skriveværkstedet, Inspiration og praksis, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.