Tilda, en kærlighedshistorie

I dag for 8 år siden flyttede en lille uldtot på 6 måneder ind i mit liv og ind i mit hjerte.

Tilda indtog sin plads ved min side og fyldte mit liv med endnu mere glæde og kærlighed.

Hun flyttede ind og indtog den plads, hvor det altid havde været meningen, hun skulle være, så vi kunne følges ad på glædens og kærlighedens vej.

Hun er ren kærlighed og glæde i en lille hundekrop, og hun deler uforbeholdent ud af det til alle, hun møder på sin vej. Familie, venner, naboer, bekendte og tilsyneladende fremmede, vi møder på vores vej.

For Tilda er ingen en fremmed men en, som man skal dele sin glæde og sin kærlighed med.

Tilda har en fantastisk indfølingsevne i forhold til børn. Hun elsker børn og tiltrækkes af deres leg og stemmer. Hun nærmer sig børn, sætter sig roligt ned tæt på dem og fortæller dermed, at de gerne må røre ved hende. Og hun har været med til at hjælpe børn, der var meget bange for hunde.

Tilda har et kærlighedsforhold til mennesker. Hun møder alle med tillid og undrer sig, når nogen helt overser eller afviser hende.

En gang var en gruppe kvinder på besøg hos mig. De fleste for første gang. En af dem kunne ikke lide hunde og ville ikke hilse på Tilda, der glædesstrålende bød dem alle velkommen. Denne ene kvinde kom Tilda til flere gange i løbet af besøget for at give hende en af sine godbidder.

Samlivet med Tilda er en daglig glæde, og jeg oplever, at vi begge er taknemmelige for at dele livet med hinanden. Tilda viser tydeligt, hvor hun oplever at høre til, og hvor hun ønsker at være. Samtidigt med at hun spreder glæde og kærlighed omkring sig til alle på sin vej hver eneste dag. Hun er fantastisk nærværende, opmærksom og kommunikerende.

Hun følger mig rundt i huset hele dagen igennem. Og lige nu, hvor jeg sidder og skriver dette, ligger hun på sin pude foran den franske altandør tæt på skrivebordet og med udsigt ud til vejen og mosen.

Da vi mødtes første gang, hvor jeg kom for at se på hundehvalpe, kom hun løbende ind fra haven, hoppede op og lagde sig på mit skød, hvor hun blev liggende, som om hun sagde til mig: “Nå, der er du endelig, jeg har ventet på dig!”

Det var kærlighed ved første møde. Dagen efter hentede jeg hende, og vi har været sammen i glæde siden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.