“Get a life”

I slutningen af påsken begyndte en længsel at stige op i min bevidsthed. En længsel, der efter nogle dage tilkendegav sig selv med ordet: Indhold!

I løbet af den netop afsluttede skriveuge efter påsken begyndte min energi at dale betydeligt, indtil jeg følte, at mit indre energibatteri var løbet tørt. Selv inspirationen til at skrive løb tør. Sådan føltes det.

Her til morgen blev mine morgensider fyldt med idéer til mulige inspirationsture i den kommende uge, der fra tirsdag er en biluge. Da jeg havde sat det sidste punktum efter de 3 håndskrevne morgensider, lød det højt og insisterende “Get a life!” i min bevidsthed.

“Get a life!”

“Få dig et liv!”

Efter først at føle mig lidt “stødt på manchetterne” over et sådant opråb gik det op for mig, at dette var svaret på den længsel, som har rumsteret i mig.

Længslen efter indhold.

“Get a life!” var et råb, der skulle vække mig af min vinterdvale og lange Tornerosesøvn og få mig til at indse og erkende, at tiden er kommet til at gå fra tanke og ord til handling.

Det er tid til at handle for at få mere indhold. At træde ud af min vinterdvale og få fyldt den indre tank op.

Altså ser jeg nu ind i en biluge, der kalder på at tage på ture for at samle indhold, inspiration og opladning til mine tomme batterier og mit indre billedarkiv.

Jeg skal ud på den ø, som jeg skal skrive om i “Kvinden og Øen”.

Jeg skal ud og lade mig inspirere af, hvad andre beskæftiger sig med og gerne vil dele med andre.

Jeg skal ud og se noget andet end huset ved havet og Mårup og omegn og lade øen og dens muligheder inspirere mig og fylde mine tomme batterier op med indhold.

Det føles som en evighed siden, jeg var på inspirationstur sidst.

OK så, og ja tak. Jeg vil gerne have et liv med mere udadvendt, aktivt liv og indhold.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Hverdagsliv, Inspiration og praksis, Inspirationsdag, Samsø, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.