“Kærlighed er den vej, jeg går i taknemmelighed”

”Kærlighed er den vej, jeg går i taknemmelighed.”

(Et kursus i mirakler, Arbejdsbogen, lektion 195)

Kærlighed er den vej, jeg går i taknemmelighed. Det er et af mine yndlingscitater fra Et kursus i mirakler, og det er overskriften over mit liv og min erkendelsesvej tilbage til fuld bevidsthed om sandheden om, hvad jeg er, og hvad Gud er.

Kærlighed er den vej, jeg går i taknemmelighed. Efter at have studeret og praktiseret Et kursus i mirakler siden sommeren 2008 er taknemmelighed blevet en stadig mere og mere nærværende tilstand i mit sind og bevidsthed.

Taknemmelighed er blevet en grundtone i mit sind.

Jeg skriver ofte om taknemmelighed. Jeg kan fylde 3 siders håndskrevne morgensider med taknemmelighed. Taknemmelighed er en daglig nærværende tanke og følelse i mig. Taknemmelighed er et fast punkt på min liste over visioner og intentioner for den nye måned, som jeg skriver hver den første dag i måneden. Og der bliver ofte udtrykt taknemmelighed i de tekster og optegnelser, jeg deler gennem min kanal på sociale medier.

Mit liv, mine tanker, mit sind er fyldt med taknemmelighed.

Taknemmelighed over mit liv, over mit sted, over min indre vished om at være ledt og ført på min vej gennem dette liv. Taknemmelighed over at være givet alt, hvad jeg er og har brug for. Taknemmelighed over, at min opgave som budbringer også er noget af det, som giver mig allermest glæde. Taknemmelighed over erkendelsen af og visheden om at være båret, støttet og elsket. Altid allerede elsket.

Jeg er dybt og inderligt taknemmelig over al den fred, glæde og kærlighed, jeg oplever.

Tvivl er blevet ophævet og erstattet af vished. Uro og smerte er blevet ophævet og erstattet af fred. Følelsen af at være alene i verden er ophævet og erstattet af erkendelse og vished om kærlighed, og at jeg aldrig er eller kan være alene.

Studiet og praktiseringen af Et kursus i mirakler er min vej. Og det har erstattet oplevelser af lidelse, ensomhed og smerte i mit liv med fred, glæde og kærlighed.

Det er levet praksis. Og det har givet mit liv og min vej en grundtone af fred, glæde og taknemmelighed.

Skriften og studiet og praktiseringen af Et kursus i mirakler går hånd i hånd i mit liv.

Kreativitet, kommunikation og kærlighed er en treenighed i min praksis og i mit virke.

Min skrift og mit kreative virke er en del af min spirituelle praksis, der bliver ledt og inspireret indefra. Det er én helhed. Én enhed.

Det jeg er, det jeg inspireres til at udtrykke og dele, og det, jeg er givet som mit kald og min spirituelle funktion, er én udelelig helhed.

Og det hele er båret af glæde og taknemmelighed.

Kærlighed er den vej, jeg går i taknemmelighed. Vejen brolagt med glæde.

Dette indlæg blev udgivet i At skrive livet, Inspiration og praksis, Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.