Velkommen mandag og tilbage på pinden

Egentlig har jeg jo slet ikke været af pinden, altså pinden i mit værksted, men det føles alligevel lidt sådan denne mandag, hvor jeg har gjort en opgave færdig og kan vende tilbage til en anden.

I går stillede jeg udstillingen med tekster og mixed mediabogværker op i galleridelen i Samsø Micro Kafferisteri. Det eneste der mangler, for at dette kreative projekt er helt færdigt, er at præsentere udstillingen for publikum på lørdag og at deltage i et oplæsningsarrangement i udstillingen dagen før den lukker igen søndag, den 9. januar 2022.

En kreativ opgave er tilendebragt og snart sat helt i søen, og det giver rum til, at jeg kan fokusere helt på de to andre projekter, jeg har i gang.

Skriveværkstedet, der har to mødegange endnu inden jul. Og næste sommers udstilling, hvortil jeg har flere påbegyndte værker, som jeg skal videre med. Og flere andre, der venter i kø på at blive lavet.

Så tilbage på pinden i det kreative værksted, hvilket opleves som en stor frihed og gave. Lige nu er det tid til at genoptage arbejdet med de små malede notater.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, I det kreative værksted, Kunst, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.