Hvorfor nøjes med 1 bogprojekt

Hvorfor nøjes med 1 bogprojekt, når man kan have 2 eller flere?

Før i tiden ville jeg have beskrevet mig selv som en, der færdiggør det, hun er gået i gang med, og som gør én ting færdig, før hun går i gang med den næste. Sådan fungerer jeg godt nok ikke længere. Jeg har flere igangværende projekter både i skriveværkstedet og i det kreative værksted, og de skal nok ende med at blive færdige, hvis det er relevant.

Lige nu og her arbejder jeg på manuskripterne til to bogprojekter. “Spor i landskaber” og “HUN – Små skæve tekster”, hvor jeg har samlet 50 små skæve tekster om Hun.

Disse to bøger tænker jeg skal indgå i og være til salg på sommerens udstilling “Ode til Simone Art Mixed Media”.

Før jeg tog herover til skoven, lavede jeg en status over mine igangværende bogprojekter. 6 projekter har jeg gang i, og de befinder sig på forskellige steder i skrive- og arbejdsprocessen, fra helt tæt på færdig til masser af tekster, der endnu ikke er samlet til et manuskript.

En skruppelløs skrivekugle kaldte jeg mig selv for nylig. Jeg skriver hver dag og producerer hele tiden tekst. Jeg producerer faktisk rigtig meget tekst og har gjort det i årevis.

Lige nu har jeg fokus på de bogprojekter, der er relevante at have færdige og med på sommerens udstilling, så må de andre vente på standby til der igen bliver tid til at arbejde på dem.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet, Tanker om ..., Tekst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.