Overblik af en slags

“Grafiske notater”, in the making

Hvis du jævnligt følger med her på min kanal, har du sikkert lagt mærke til, at jeg er i gang med forberedelserne til en udstilling, der løber af stablen i Stakladen her på Samsø i uge 33 i år.

Jeg har arbejdet på den udstilling siden sidste sommer. Lidt ad gangen, skridt efter skridt, som inspirationen til udstillingen har åbnet sig og foldet sig ud.

I den senere tid har jeg mærket, at tiden er kommet til at lave en slags overblik for mig selv, så jeg husker det hele. Jeg har skrevet masser af notater undervejs i processen, og nu skal jeg have dem samlet, så de er let tilgængelige for mig. Jeg er både et ord- og billedmenneske, så jeg skal kunne se det og kunne bladre i det for at få overblikket. Det er ikke nok at have det liggende på computeren.

Derfor har jeg i dag skrevet en værkliste, som jeg kan se den nu. En liste over de værker udstillingen skal bestå af, og over de elementer der skal indgå derudover.

Som du måske har lagt mærke til, er udstillingens titel: Ode til Simone – Art Mixed Media”. Og her tænker jeg mixed media i meget bred forstand.

Udstillingen kommer til at rumme installationer, skulptur, maleri, mixed mediabilleder, og den vil tage både scenen, væggene og gulvet i brug. Og dertil kommer, at der vil være artist talk, hvor jeg vil fortælle om udstillingens baggrund, indhold og form, om inspiration og arbejdsprocesser, og der vil være oplæsning af egne tekster undervejs i udstillingsugen.

Jeg tror, det bliver sjovt at lave. Det har allerede været sjovt og spændende for mig at lave indtil nu. Jeg ønsker, at helheden skal have et uhøjtideligt og uperfekt udtryk, og jeg håber på samtaler og interaktion med dem, der vælger at komme og kigge.

I går kunne jeg tjekke af, at det håndsyede og broderede scenetæppe af lommetørklæder er færdigt.

I dag er jeg gået i gang med færdiggørelsen af “Grafiske notater”, som begyndelsen til ses på billedet her.

På gulvet i værkstedet ligger lærredet med de små grafiske tegninger placeret. Nu skal jeg gå og kigge på det, indtil jeg er sikker på, hvordan de skal placeres, før jeg går i gang med at fæstne dem til lærredet.

Snart forventer jeg at kunne tjekke endnu et færdigt værk af på listen.

Dette indlæg blev udgivet i I det kreative værksted, Inspiration og praksis, Kunst, Tanker om .... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.