Velkommen mandag og en ny skriveuge

Det var med forventningens glæde, jeg skrev mine morgensider i morges og skrev en ny dag og en ny uge i gang.

Og indtil nu, hvor jeg har holdt en kort pause med formiddagskaffe i sofaen, har det været en givtig dag i mit skriveværksted.

Jeg har gennemset et påbegyndt manuskript om at skrive, som er været på standby i lang tid, fordi livet og andre kreative projekter kom foran. Gennemsynet har afklaret, at arbejdet skal genoptages og formål og indhold skal gøres endnu mere skarpt og klart for at det kan ende som en relevant og færdig bog.

Og de 3 stort set færdige manuskripter er nu gjort helt færdige og er sendt over til vennens skovtrykkeri for at blive trykt.

2 i form af et prøvetryk, som jeg skal arbejde videre med især i forhold til valg af papir og af indbindingsmetode. Den 3. er helt færdig og skal trykkes i et lille oplag, der skal håndindbindes, når de kommer retur.

Alt i alt har det givet mig endnu mere overblik over alt det, jeg har gang i i mit skriveværksted, så det nemmere er til at finde ud af, hvordan jeg kommer videre med det hele og med det enkelte bogprojekt.

Jeg elsker mandage og nye begyndelser, og derfor nyder jeg også denne dag, hvor jeg oplever at have klarhed og klare opgaver og muligheder foran mig.

Det føles som, at alting er faldet i hak, i rette hak, og at der ligger en lige vej foran mig året igennem. En vej brolagt med skrift, glæde og tillid. I rette tid vil jeg vide, hvad jeg skal gøre, hvordan og hvornår.

Må denne mandag også være god for dig.

Dette indlæg blev udgivet i I skriveværkstedet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.